Inschrijven Vrijwilliger

De Poolnachthike kan niet zonder een heleboel vrijwilligers.

Als vrijwilliger ben je de hele hike aanwezig en wordt je ingedeeld op een taak. Er zijn verschillende taken die je kunt doen. Hier lees je meer over de verschillende taken en hoe je kunt inschrijven.

Post De meest vrijwilligers hebben we nodig op de posten. Als je op een post staat, ben je samen met de andere vrijwilligers verantwoordelijk voor het begeleiden van de ploegen op je post. Iedere post heeft een posthoofd die de leiding heeft. Op de post doen alle ploegen een postopdracht en krijgen iets te eten en te drinken.

Fiets Als je in een fietsploeg zit ben je samen met een andere fietser verantwoordelijk voor het helpen van ploegen op de route. Je krijgt een deel van de route toegewezen om in de gaten te houden. De Centrale Post stuurt de fietsploegen aan via een portofoon.

Heb je al zin om ons te komen helpen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of schrijf je direct in via SOL.

Als je direct wil inschrijven: log dan eerst in in SOL en kopieer dan onderstaande link in je browser, je komt dat direct in het inschrijfformulier. Let op: op de link klikken werkt waarschijnlijk niet.

https://sol.scouting.nl/as/form/28757/participant/new